Hyra lager i Stockholm

Magasinering i Stockholm

Hyra lager i Stockholm
Hyra lager i Stockholm

Magasinering i Stockholm

Magasinering för dig i Vaxholm, Stockholm eller i närheten

Är du på jakt efter ett ställe som kan sköta din förvaring? Kanske behöver du magasinera möbler som inte längre får plats, men som du ändå vill behålla för framtiden? Vi på R-Ö Transport AB har ett stort förråd för dig som vill hyra lager i Stockholm med omnejd. Vi är ett perfekt företag för dig som vill ha smidig och snabb hjälp när du behöver magasinera någonting. Vi hjälper både företagare och privatpersoner runt om Stockholmsområdet.

Hyra lager i Stockholm

Både boenden i hus och lägenhet kan få svårt att få till tillräckligt med förvaring i hemmet. Just därför finns vi på R-Ö Transport till, för att kunna hjälpa till när platsen helt enkelt inte räcker. Vårt lager är stort, och vi erbjuder allt ifrån små till stora platser för magasinering. Vi anpassar oss självklart efter våra kunders individuella behov, och diskuterar mer än gärna lösningar med kunden i fråga, för att det ska bli så bra som möjligt.

Priser och villkor

Vi på R-Ö Transport AB finns till för alla de som kan tänkas behöva vår hjälp med magasinering i Stockholm med omnejd. Vi kundanpassar alla våra uppdrag, beroende på vad du är i behov av. Hos oss kan du hyra plats för en kortare period, men även för en längre tid. Vi ser till att ha en öppen dialog med dig som kund, för att kunna ge dig den bästa servicen. Priset varierar beroende på bland annat storlek och tiden som du vill hyra lagerplatsen. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om du vill ha en kostnadsfri offert.

Har du några andra funderingar eller frågor? Hör gärna av dig till oss så svarar vi så snart som vi kan!

Välkommen att kontakta oss!

Vi har lång erfarenhet av det vi gör och vet vad som krävs för att genomföra flyttningar så smidigt som möjligt, utan onödiga missförstånd.