Olika transportlösningar i Stockholmsområdet

Hyra lager i Stockholm

Olika transportlösningar i Stockholmsområdet

Transportlösningar i och omkring Stockholmsområdet

Hos R-Ö Transport AB hittar du olika typer av transportlösningar i och omkring Stockholmsområdet. Vi hjälper dig med olika typer av transporter, och finns till hands om det är någonting som du undrar över.

För att vi ska kunna vara så flexibla som möjligt, vilket för oss är viktigt för att kunna erbjuda en bra service, har vi en rad olika lastbilar i olika storlekar. Vi anpassar med andra ord våra val av fordon efter uppdragets utformning och omfattning. Våra lastbilar är moderna och väl utrustade med allt som kan tänkas behöva för våra uppdrag och arbeten.

Bohagstransporter

Om du är i behov av bohagstransporter av något slag, kan vi vara till stor hjälp för dig. Vi utför bohagstransport oavsett storlek. Våra anställda kan hjälpa till med både packning och uppackning av saker i ditt hem, och har möjlighet till flera olika lastbilar, beroende på omfattningen av er packning. Vi har hjälpt många kunder med bohagstransporter, och har därför en gedigen erfarenhet och kunskap inom branschen.

Vi anpassar varje uppdrag efter kundens behov. Vill du ha hjälp med hela flytten eller endast med att köra dina saker till den nya adressen? Oavsett så är servicen alltid densamma, och vi arbetar varje dag för att överträffa oss själva på företaget.

Logistiklösningar

Logistiktjänster som att frakta partigods och specialdistribiuion finns att välja på och är populära tjänster hos våra kunder. Vi står för effektivt arbete och snabba leveranser, och håller alltid ett stort fokus på att arbetet ska utföras noggrant och effektivt. Vi är ett perfekt företag när ni är i behov av kvalitativ hjälp och professionella medarbetare som tar hand om er logistik.

Har du några frågor eller funderingar kring oss? Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till oss! Vi svarar så snart vi kan. Varmt välkommen till R-Ö Transport AB!

Välkommen att kontakta oss!

Vi har lång erfarenhet av det vi gör och vet vad som krävs för att genomföra flyttningar så smidigt som möjligt, utan onödiga missförstånd.